Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Korlátlan képfeltöltés?

Korlátlan képfeltöltés?

Figyelt kérdés
Van olyan felhőtároló vagy bármilyen más lehetőség, ahol korlátlanul tölthetek fel fotókat és azokat csak én láthatom? A képfeltöltés.hu nem vált be és még regisztrálni sem lehet.

#képtárolás #korlátlanképfeltöltés
2018. máj. 26. 16:44
 1/5 Derwer ***** válasza:
Google Picasa / fotók. 16Mpixeles képekig korlátlan.
2018. máj. 26. 16:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Google fiókhoz tartozó Google Fotók szolgáltatása jöhet a leginkább szóba, mivel ez egyrészt fiókhoz kötött (privátra állítod, nem fér hozzá más), másrészt nem csak egy tárhelyre kerül feltöltésre amit utána nem kezelhetsz, hanem a saját profilod és beállításod szerint működik (rendezgetheted, törölheted, bővítheted), harmadrészt pedig ha elfogadod hogy tömörítse a rendszer akkor nem fogy a fiókhoz tartozó 15 GiB felhasználható tárhely, hanem korlátlanul használható a Fotók szolgáltatás.
 3/5 anonim válasza:

Imgur

Ez az (angol nyelvű) oldal tárolja az általad feltöltött képeket, és csak te láthatod, valamint minden oda feltöltött képhez generál linkeket, amiket különböző helyzetekben használhatod őket és jól jöhetnek. Remélem segít(ett) a válaszom. :)

4/5 anonim ***** válasza:
Szintén Google Fotók-t tudom ajánlani, kényelmes benne a korlátlan tárhelyen kívül hogy tudok benne automatikusan az alapján keresni ami a képen van (pl. kutya). A Flickr-t is használtam már, itt az tárhely korlátlan helyett "csak" 1TB, viszont eredeti minőségben tárolják a képeket. (Persze a Google Fotók tömörítésével nem volt nekem gondom, nem találtam feltűnő változást a képeken)
2018. máj. 26. 17:03
 5/5 anonim ***** válasza:
A Google Fotók a legjobb.
2018. máj. 26. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!