Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi lehet a baja a Chrome-nak?

Vok! kérdése:

Mi lehet a baja a Chrome-nak?

Figyelt kérdés
Sziasztok, olyan problémával fordulok hozzátok hogy. A Google Chrome megnyitása után felugrik egy ablak hogy: a chrome működése leállt. Ezt követően a következő hiba üzenet: software reporter tool működése leállt. És ez még semmi + a következő. " A windows sulyos problémát észlelt, 1 percen belül újraindul, azonnal mentse minden munkáját" a válaszokat előre is köszönöm!
2018. máj. 26. 15:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Próbáltad már újratelepíteni?

Lehet valamilyen vírus van a számítógépeden, de ezt ennyiből nehéz lenne megmondani, futtass le egy vizsgálatot is.

2018. máj. 26. 16:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam újra telepíteni, meg is történt durván 10,20 percet tudtam használni utánna megint a fennt említett dolgok történtek. most rá kényszerültem a firefox-ra és ott is 1x/2x csinálja de csak a firefox működése leállt.
2018. máj. 26. 16:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Ezt futtasd le, minden vírust megtalál.

[link]

2018. máj. 27. 01:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi de ez van meg nekem is, és semmi. De azért köszi a segítséget.
2018. máj. 27. 08:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Licenszes az Eset a gépeden? Ha nem vetted meg, akkor semmit sem ér, mert nem működik a Behatolásmegelőző rendszere! Azt csak a vásárolt licensszel lehet bekapcsolni. Ezért ment át rajta a vírus. Ne sajnáld a pénzt licenszre, vagy telepítsél ingyenes védelmet.
2018. máj. 28. 12:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Próbaverziós, de még van 40 napom. :/
2018. máj. 28. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!