Mit csinaljak, ha lopjak a kepeim?
Szólj még pár ismerősödnek és jelentsétek fel hogy kamu profilja van.
Esetleg indíts körüzenetet a facén hogy segítsenek neked, jelentsék, az biztosan segít.
Ha sok feljelentés összegyűlik kitiltják.
Nem ugy kell elkepzelni, mint egy netr*b*ncot, a melleim se pakolom ki es nincs tukorben kitolt fenekes-csucsoritos kepem. 24 eves no vagyok, es nem napi szinten teszem ki a kepeim. Amiket feltoltott az illeto, azok direkt olyan kepek, amin az arcom nem latszik, mert oldalrol fotoztak vagy napszemuvegben. Vekony testalkatu no vagyok, hosszu fekete haju es enyhen szolis boru, "sajnos" joparan igy neznek ki rajtam kivul, gondolom ezert nem veletlen, hogy azokat a kepeimet tette ki, amin konkretan a teljes arcom nem latszik. Nem azert lopta el a kepem, mert napi szinten teszek fel 10-et es valami r*b*nc lennek. 😃 De azert koszi a valaszt. Ezek szerint nem sokat erek az ugyveddel, hisz nem tett buncselekmenyt. Azt pedig jol irtad, hogy a kepeim nem jogvedettek meg sehol nem emlitettem meg, hogy hasznalhatjak oket fel az engedelyem nelkul.
De elvileg a kepeim is az en szemelyes adataim, viszont ha o feltolti egy profilba, azzal nem el veluk vissza? Oke, hogy a kepeim nem jogvedettek, de a szemelyes adataim koze tartoznak.
Szia!
Azt írtad, hogy jelentetted a profilt, de a Facebook szerint nem sérti az alapelveket.
Ez esetben a helyedben azt próbálnám még meg, hogy nem a profilt jelentem hanem a képet. Számítógépen, van olyan lehetőség, hogyha a kép jobb alsó sarkára mész és a "Lehetőségek"-re kattintasz akkor lehet jelenteni a képet "Fénykép jelentése" gombra kattintva. Ezután feljönnek a lehetőségek, hogy miért akarod jelenteni a képet és ott kiválaszthatod, hogy "Rajta vagyok ezen a fényképen, és ez nem tetszik nekem.". Erre már csak jobban reagál valamit a Facebook. Amúgy csak úgy kíváncsiságból, hogyan találtad meg a profilt?
Koszi az otletet, este megprobalom geprol! :)
A profilt nem en talaltam, az egyik kollagenom occset jelolte be, aki megismert engem a kepen, amikor feltoltotte a kepemet az illeto. Kb ennyi a szerencsem, hogy egyaltalan tudomast szereztem rola! 😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!