Miért nincsen internet, amikor jel viszont van?
Azaz: A wifijelet általában érzékeli a laptopom, de bizonyos időközönként megmakacsolja magát, és egyszerűen nem csatlakozik fel annak ellenére, hogy "elvileg" már csatlakoztatva van. [link]
Az ezután leggyakrabban következő stádium, amikor egy kis sárga, felkiáltójeles háromszög is megjelenik a jelerősség mellett. Egyszerűen nem értem, miért lehet ez, de borzasztó zavaró, főleg ha fontos dolgot kellene csinálnom épp.
A másik változat az, amikor bár be van kapcsolva a router, mégsem érzékeli a jelet az eszköz.
(Ilyenkor általában újra szoktam indítani a jelközvetítőt, és ha úgy sem javul meg, akkor a "fő" routert is, aztán reménykedek, hogy sikerrel járjak, mert bizony nem mindig tér vissza egyből a jel.)
Valaki tudna esetleg segíteni?
Jahogy Wifi bridge van a router és a géped között?
Hát abból elég sok a gagyi.
Köszönöm, megpróbálom!
Igen, de direkt drágábbat vettem, hogy ne annak a minősége legyen a gond. :'D (És amikor épp működik, akkor tökéletesen idehozza a router jelét, csak ugye van, amikor mégsem, máig tisztázatlan okokból.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!