Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vettem egy terméket a német...

Vettem egy terméket a német ebay-en, amire az volt írva, hogy 4,90 euró a szállítási díj. Ez nem csak Németországra vonatkozik?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mennyi lehet összesen a szállítási díj?
2010. jún. 15. 08:44
 1/8 anonim ***** válasza:
olvasd el. Odavan írva, hogy melyországokba szállítanak és hová mennyi a szállítási díj. Ha Magyarországra egyáltalán nem szállítanak, akkor meg se tudod venni.
2010. jún. 15. 09:03
 2/8 anonim ***** válasza:

Mivel elővételben vásárolsz, ezért a költséget előre fizetted meg. Így ebben az esetben nem számíthatsz egyéb szállítással kapcsolatos díjra, hiszen azt a feladó fizette meg amikor postára adta a rendelés tárgyát.

Amúgy a német drága. Vásárolj máshol ha a termék nem kifejezetten egyedi vagy az országra jellemző előfordulású.

Én Kína, és USA területeken vásárolok.

2010. jún. 15. 09:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Elképzelhető. Ha belinkeled az oldalt, könnyen kiderül. Nem minden eladó vállal postázást külföldre.
2010. jún. 15. 09:40
 4/8 anonim ***** válasza:

"Ha Magyarországra egyáltalán nem szállítanak, akkor meg se tudod venni."

Mondjuk ez nem így van.

2010. jún. 15. 15:49
 5/8 anonim ***** válasza:

"Mivel elővételben vásárolsz, ezért a költséget előre fizetted meg. Így ebben az esetben nem számíthatsz egyéb szállítással kapcsolatos díjra, hiszen azt a feladó fizette meg amikor postára adta a rendelés tárgyát."

Szerintem te nem szoktál vásárolni az Ebay-en, vagy nem érted a kérdést. Abból ugyanis nem tudhatjuk, hogy mire vonatkozik a szállítás díja, amit természetesen előre fizetsz meg, a termék árával együtt.

2010. jún. 15. 15:56
 6/8 anonim ***** válasza:

15:56

Ne haragudj, de ha nem értesz hozzá, akkor legalább nem szólj bele.

A kérdező a díjra vonatkozóan érdeklődött, hogy az csak németországon belül értendő-e, és továbbí díjra számíthat-e magyarországon.

Ezek szerint te nem vásároltál még.

A rendeléshez meg kell adni a címed, az országot ahová rendeled. Ehhez szabottan kapod a szállítási díjat. Ha már kifizetted a szállítási díjat, akkor nem fordulhat elő olyan, hogy a határról küldenek egy sms-t, hogy gyere a csomagért, mert csak idáig lett kifizetve.

Pl én rengeteg cuccot rendelek Hong Kong-ból. A posta ingyenes. Annak ellenére, hogy a magyar posta valószínűleg nem ingyen dolgozik. Ha megrendelek egy tételt 100 forint árban, és ingyenes a szállítás, akkor 100 forintot fizetek. Mégis ideér a cucc.

2010. jún. 16. 08:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor sem érted. Elképzelhető, hogy úgy ütötte le, hogy Németország volt beállítva, amennyiben az eladó nem postázik máshová. Az sem biztos, hogy kifizette már, csak keveri a vettem-kifizettem és leütöttem fogalmakat (a kérdésből ugyanis kitűnik, hogy még nem vásárolt az Ebay-en).
2010. jún. 16. 08:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megkérdeztem az eladót és kiderült, hogy plusz 9 euró a szállítási díj Magyarországra, de elég gyakran szokott ide küldeni. Egyébként a termék aukciós lapján Németország volt feltüntetve és "egyéb országok"
2010. jún. 16. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!