Vettem egy terméket a német ebay-en, amire az volt írva, hogy 4,90 euró a szállítási díj. Ez nem csak Németországra vonatkozik?
Mivel elővételben vásárolsz, ezért a költséget előre fizetted meg. Így ebben az esetben nem számíthatsz egyéb szállítással kapcsolatos díjra, hiszen azt a feladó fizette meg amikor postára adta a rendelés tárgyát.
Amúgy a német drága. Vásárolj máshol ha a termék nem kifejezetten egyedi vagy az országra jellemző előfordulású.
Én Kína, és USA területeken vásárolok.
"Ha Magyarországra egyáltalán nem szállítanak, akkor meg se tudod venni."
Mondjuk ez nem így van.
"Mivel elővételben vásárolsz, ezért a költséget előre fizetted meg. Így ebben az esetben nem számíthatsz egyéb szállítással kapcsolatos díjra, hiszen azt a feladó fizette meg amikor postára adta a rendelés tárgyát."
Szerintem te nem szoktál vásárolni az Ebay-en, vagy nem érted a kérdést. Abból ugyanis nem tudhatjuk, hogy mire vonatkozik a szállítás díja, amit természetesen előre fizetsz meg, a termék árával együtt.
15:56
Ne haragudj, de ha nem értesz hozzá, akkor legalább nem szólj bele.
A kérdező a díjra vonatkozóan érdeklődött, hogy az csak németországon belül értendő-e, és továbbí díjra számíthat-e magyarországon.
Ezek szerint te nem vásároltál még.
A rendeléshez meg kell adni a címed, az országot ahová rendeled. Ehhez szabottan kapod a szállítási díjat. Ha már kifizetted a szállítási díjat, akkor nem fordulhat elő olyan, hogy a határról küldenek egy sms-t, hogy gyere a csomagért, mert csak idáig lett kifizetve.
Pl én rengeteg cuccot rendelek Hong Kong-ból. A posta ingyenes. Annak ellenére, hogy a magyar posta valószínűleg nem ingyen dolgozik. Ha megrendelek egy tételt 100 forint árban, és ingyenes a szállítás, akkor 100 forintot fizetek. Mégis ideér a cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!