Létezik egy stabil és hosszútávon használható képfeltöltő oldal?
Gépkocsi szereléssel kapcsolatos fórumozáshoz szoktam feltölteni képeket, legutóbb a képhost bizonyult egy normális, idétlen reklámoktól mentes felületnek ehhez, de most az is megszűnt.
Az összes eddigi hozzászólásom a beágyazott képek nélkül "rokkant" lett.
Előtte a képfeltöltés.hu-t használtam, de szintén megszűnt, a nevében hasonló utód oldala pedig barom reklámbeágyazások tömegével vonja el a figyelmet a képekről...
Lehet a Google Drive lenne egy ésszerű választás?
Semminek nem tudhatod előre hogy mikor jár le az ideje vagy szűnik meg. Pár év alatt is csődbe mehet bárki vagy felemelkedik valamilyen jobb szolgáltatás ami megöli a kicsit. Csak következtetni lehet hogy minél nagyobb hátterű és minél népszerűbb egy szolgáltatás, annál több ideig fogja bírni.
Google Drive annyival jobb, hogy ott a saját fiókodban tárolod a képeket és szabályzod a láthatóságot. Arra kicsi az esély hogy a Google belátható időn belül megszűnne.
Ezt a cetlit kaptam: [link]
Ez később nem fog kamatozni? fél év múlva 500 eurót kérnek majd ezért félek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!