Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez most át akar verni vagy...

Ez most át akar verni vagy mi? (csgosell)

Figyelt kérdés
Tegnap csgosell-en akartam tradelni egyet és még nem tradeltem rajta soha mert nem voltak tárgyaim, most ki akartam próbálni mert most voltak. Mikor mindent kiválasztottam rámentem hogy "csere", és ott töltött stb. rámentem hogy elfogadás steamen. Mikor jött a kis trade ablak csak az én tárgyaim voltak bent és a bot nem tett be semmit. Nem tudtam tőle kiválasztani sem amit szerettem volna szóval nem fogadtam el. Megpróbáltam még párszor de sajna nem javult a helyzet. Most esetleg el kellene fogadnom, és majd küldi egy másik bot vagy mi?
2018. máj. 21. 10:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy átakart volna verni, hanem ugye most volt egy csereblokkolós update CS:GO-ban, szóval hetekig nem tud cserélni tárgyakat a bot sem, és gondolom megpróbálta berakni a tárgyakat, de sikertelenül.
2018. máj. 21. 22:49
 2/2 A kérdező kommentje:
ohh köszike
2018. jún. 3. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!