Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Reális esélyekkel indulok a...

Reális esélyekkel indulok a youtubeon?

Figyelt kérdés
Kb 2 éves tanakodás után most jutottam el arra pontra hogy elindítom a saját Gaming csatimat. Na de ugye gameplay csatornával Dunát lehet rekeszteni. Nincsenek nagy célkitűzéseim ha elérek úgy 150 feliratkozót az nekem az álom. Na de van erre esélyem. És nem csak gameplay lenne hanem beszúrnék néha-néha egy-egy vlogot is. És nem azért hogy híres legyek meg gazdag. Ami ugye hazánkban íly módon nem lehetséges, hanem hogy legyen egy szűk közösség akinek kibeszélhetem a mindennapjaimat. Már mindent szépen ki is alakítottam a csatornámon, a twitchemet is megcsináltam mert oda is szeretnék majd streamelni.

2018. máj. 20. 17:19
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Utolsó. Ebben valóban igazad van, és ez elgondolkodtat hogy a gameplay valóban jó választás gondolkodtam még zeneparódiában és kisfilmekben is de az első kategóriában Pamkutyáék az egyeduralkodók. Még talán az IHM de róluk nem hallanni annyit. Viszont lehet hogy meg lehetne próbálni csak már ha kitalálom hogy paródiavideók, mi lesz ha csak egy olcsó pamkutyakoppintásnak néznek. Hiába saját a szöveg, a kèpi anyag meg minden. A vlog az megintcsak érdekel de itt meg az a kèrdés hogy ha informálódok egy témáról, érdekesen elõadom. Fog e érdekelni valakit. Gondolkodtam toplistás videóban is de abból is van egy rakat meg amikor megírtam a szöveget, felolvastam és felvettem borzalmas volt. És ahogy én észreveszem ötlet az lenne csak bâtorság nincs és amíg ez nem változik addig el sem tudom kezdeni pedig mint látjátok sokféle műfaj érdekel.
2018. aug. 13. 19:34
 12/12 A kérdező kommentje:
És amúgy Szalay Isti az aki arra ösztökélt hogy videózni kezdjek mondhatni egy példakép lett számomra. És hogy félrértés ne essék, nemm valami taknyos vagyok. Lassan a 20-ikat taposom.
2018. aug. 13. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!