Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Egy 5000 ezer mAh-es Power...

Egy 5000 ezer mAh-es Power Bank meddig tud működtetni egy USB-és kis genius hangfalt?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt az aksit akarom venni és egy hordozható hangcucc a cél + akarok venni egy bluetoth adaptert azé hogy kényelmesebb legyen annyival is nyilván hülyén nézne ki kábeles jack megoldással :D

[link] ennek a hanfalnak szeretném használni az agy részét mert az üzemel már csak és egy 12 x 15 ös dobozbba raknám össze a cuccokat (a dobozt fából fogom ismerős asztalos mühyelébe :D) meg egy db közép mély hagszórót ami még akusztikailag is belefér és " megbírja majd hajtani az erősítő?

Na szóval meddig bírná szerintetek vagy hogy számoljam ezt ki?

2018. máj. 20. 09:18
 1/5 anonim ***** válasza:
A hangerőtől függ.
2018. máj. 20. 09:29
 2/5 Dongaben ***** válasza:
Kb. Meg sem fog szólalni... Power-bank: (Kimeneti feszültség: 2.1A/5V) Ebből a teljesítmény kiszámítható, és vesd össze a hangfalak teljesítményével.
2018. máj. 20. 10:32
 3/5 anonim ***** válasza:
66%
És honnan szedtél ötmillió mAh-s akkumulátort? Befér a házadba?
2018. máj. 20. 10:51
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem ötmillió hanem 5000 mAh, és igen mér meg is rendeltem 2-3 nap mulva meg is kapom egybe lessz 5 ezer forint és igen átnéztem a paramétereket belefog férni a dobozba!

Mellesleg régebben csináltam már hasonlót rendes erősítővel, két nagy teljesítményű hangszróval + bluetoth adapter és autó aksival

2018. máj. 20. 11:10
 5/5 Dongaben ***** válasza:
Kárba nem fog veszni a Power-bank. Legrosszabb esetben használod a telefonodhoz. Szerintem nem tudja meghajtani, vagy csak nagyon rövid időre.:( Az autó akku azért nagyon sokkal erősebb ennél. A kérdést, szerintem tedd fel valami más kategóriában is.
2018. máj. 20. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!