Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ki rendelt vagy vett már...

Ki rendelt vagy vett már valamit Deep Weben?

Figyelt kérdés
Mert böngészgetek olyan 1-2 órája már és vehettem volna fél áron iphone 7-et, hamis uk pasportot , 100 g szívni valót is ezek amik így eszembe jutotttak! Ki vett már itt valamit hogy jött le? lett e belőle valami? stb
2018. máj. 19. 19:51
 1/6 anonim ***** válasza:
74%

Kevered a fogalmakat.

Szinte minden netes vásárlás a deep weben történik.

Például tegnap vettem a deep weben vonatjegyet...

Képzeld, elfogadta a kalauz!

2018. máj. 19. 20:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én egy AK-47-est vettem. Azzal fogom írtani azokat, akik hülye kérdéseket tesznek fel.
2018. máj. 19. 20:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Te a Dark weben jártál.

Ha ennek az oldalnak a tartalmát csak regisztráció után lehetne látni, ez is a Deep Webhez tartozna.

A Dark Weben, ha a rendelésnél névtelen is maradsz, lebuksz, amikor kézbesítik neked a cuccokat.

2018. máj. 19. 23:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen én nem is mondtam hogy a Darks Weben jártam hanem a deepen és be reggeltem a dream marketbe egész egyszerüen , és egy csomó hack programot láttam meg különböző illegális dolgokat, Dark Weben asszem a brutális tartalmak vannak , annyira nem vagyok rájuk kiváncsi.
2018. máj. 20. 07:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
#4 rendelj könyveket! Sok olvasással talán javíthatsz a szövegértelmező képességeden. :)
2018. máj. 20. 08:59
 6/6 anonim ***** válasza:
:O
2018. szept. 15. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!