CD, DVD, BLU-RAY lemezekre vagy felhőbe töltsem fel a sok zenét filmet szoftvereket?
Zene 1000 db biztos van, filmek 3000-5000 db lehet.
Olvastam a Google-ön, hogy a Google Fótokba korlátlanul tölthetek fel videót képet.
A MEGA is add ingyen 15 gigát, sajnos már csökkentették a 50 gigát.
Melyik ezek közül a biztosságos hosszútávon?
Ha semelyik se biztonságos, akkor mondjátok el nekem érthetően hogy miért nem jó.
A lemezekkel nem az a gond, hogy "eltűnnek" róla az adatok hanem az hogy mondjuk 4TB adat tárolása HDD-n 70.000Ft RAID-be - és akkor biztonságos is -, míg ez CD-n 300.000Ft, DVD-n meg 60.000Ft és akkor vettél 1000db DVD lemezt. Na ezen adatot keresni meg elérni nem egy gyors művelet és ezzel szemben van az egy db HDD.
Na ezért.
Fehersrac Leírtál a felhő szabályzatáról elég kemény.
Úgyhogy nem töltök fel ilyen tartalmakat.
# 11 Titkosítani nem akarom, mert ha meg akarom nézni le kell tölteni, ki csomagolni.
# 14 Ez nagyon durva, kezdek félni, meg kicsit nevettem nehéz elhinni.
Nekem is vannak fent teljes filmek YouTube-on, lehet jobban járok letörlőm őket még ma?
Majdnem 4000 ezer feliratkozom van.
előbb utóbb meg fog szünni minden, ezért kell 1 db filmet 3 db merevlemezen tárolni.
Van olyan filmeim amik nincsenek fent torrenten mint pl ősállatok és szörnyek között, De nekem megvannak, letöltöttem Indáról, Hamarosan ezek megfognak szünni,, mindenkinek azt tanácsolom hogy mindent mentsetek Merevlemezen, Pedriven, stb..
Nem olyan drága cucc már egy 1TB-os külső HDD tároló és biztonságos is.
A felhő alapú tároló csak egy biznisz sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!