Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon a feltöltött videó...

Facebookon a feltöltött videó alá ízt írja,30 megtekintés. Abból 20 én vagyok, vagy én csak 1 db vagyok, mert profilonként 1-et ad hozzá, bárhányszor s bármikor játszották le?

Figyelt kérdés
2018. máj. 17. 15:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha frissítés után nő a megtekintések száma, akkor a lejátszás mennyiségét számolja az oldal. Jellemzően mindenhol így történik, és a videó nézettsége alatt azt kell érteni hogy hányszor játszottak le, nem hányan.
2018. máj. 17. 15:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Első leírta, de ha végiggondolod mit jelent a MEGTEKINTÉSEK száma akkor a kérdést fel sem kellene tenni.
2018. máj. 17. 15:47
 3/7 A kérdező kommentje:

Megnéztem, frissítettem, megnéztem, frissítettem, és nem változott a szám.

Ráadásul a bátyám egy facebookos oldal kezelője, és több mindent lát a videó adatairól. Felmentem az oldalára egy videóhoz, ami nekem külsősként 14 E megtekintést írt. Ő pedig az oldal kezelőjeként látta hogy 14 E ember látta legalább 3 mp-ig a videót. Tehát egyedi megtekintés száma, ami megjelenik. Nem pedig az, hogy valaki hányszor nézte meg, az nem adódik össze. Hanem a személyek száma adódik össze. Tehát most hogy a vidi alatt 31 megtekintés áll, 31 ismerősöm látta.

Magyarul NE HALLGASSATOK AZ ELSŐ KÉT VÁLASZOLÓRA, MERT HÜLYESÉGETmMONDANAK ami amúgy sem ritka a gyakorin.

2018. máj. 17. 17:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Amúgy is mi ez a pökhendi stílus, hogy fel sem kellene tenni a kérdést, aztán meg kiderül, hülyeségek vannak a fejedben. :D Különben is, a megtekintések száma csak egy ócska magyarra fordítás, ebből következtetést levonni... Igen, megtekintések száma, hogy hányan tekintették meg. Aztán hogy utána hányszor játszotta le magának, az mindegy. Ő 1 ember, aki megtekintette. Ez a nyelvtan a kifejezés mögött.
2018. máj. 17. 17:10
 5/7 anonim ***** válasza:

"Megnéztem, frissítettem, megnéztem, frissítettem, és nem változott a szám."

Mert ez nem így működik okoska. A megtekintések nem azonnal frissülnek és szűréseken esnek át, ami alapján eldöntik, hogy valós nézettség volt vagy robotok által generált.

"Ráadásul a bátyám egy facebookos oldal kezelője, és több mindent lát a videó adatairól."

És erre alapozod hogy a te családtagod egy billgécc????

"Tehát egyedi megtekintés száma, ami megjelenik. Nem pedig az, hogy valaki hányszor nézte meg, az nem adódik össze. Hanem a személyek száma adódik össze. Tehát most hogy a vidi alatt 31 megtekintés áll, 31 ismerősöm látta."

tényleg, okoska??? És amikor nekem naponta változik az IP-m azt hogy szűri ki a rendszer. Az IP ma az enyém, holnap a szomszédomé. Akkor az ő megtekintése nem lesz számolva. És ha a telefonomról is bejelentkezek az sem lesz számolva????

"Magyarul NE HALLGASSATOK AZ ELSŐ KÉT VÁLASZOLÓRA, MERT HÜLYESÉGETmMONDANAK ami amúgy sem ritka a gyakorin."

Ez meg aztán tényleg kell ide. Leszarozod a másikat - mondjuk minden állításodat cáfoltam - utána meg szarozod az oldalt, de segítséget vársz.

"Amúgy is mi ez a pökhendi stílus, hogy fel sem kellene tenni a kérdést, aztán meg kiderül, hülyeségek vannak a fejedben."

Leírtam a válaszom és majd ez alapján mindenki eldönti hogy ki a pökhendi és az üresfejű.

"Különben is, a megtekintések száma csak egy ócska magyarra fordítás, ebből következtetést levonni... Igen, megtekintések száma, hogy hányan tekintették meg. Aztán hogy utána hányszor játszotta le magának, az mindegy. Ő 1 ember, aki megtekintette. Ez a nyelvtan a kifejezés mögött."

Aha, a youtube-on is ha Despacito 5 milliárdos nézettsége - ja persze ne így fordítsuk mert te eldöntötted hogy ez így nem jó!!!!! - is azt jelenti hogy 5 milliárd ember nézte meg. Peeersze.

Ritka gyökér vagy te!!!

2018. máj. 17. 17:36
 6/7 A kérdező kommentje:

Te olyan hülye vagy, ötös! :D Ne hasonlítsd már a YOUTUBE nézettségét a FACEBOOK megtekintések számához! :D Igen, youtube videók nézettsége teljesen egyértelműen azt jelenti, hogy hányszor lett lejátszva. A Despacito 5 milliárjából én vagyok vagy 40 db.

De a Facebook megtekintések száma személyekre vonatkozik. Legalább ne osszad itt a félrevezető, hamis információidat. Jelenleg a videó megtekintése 39. Akkor azt jelenti, íz én megtekintéseimet adja hozzá, így órákkal később, de amúgy senki nem nézi meg, pedig két ember van megjelölve, összesen több száz ismerőssel, de abból kb. látta 10 ember? :D

2018. máj. 18. 00:46
 7/7 anonim ***** válasza:

"De a Facebook megtekintések száma személyekre vonatkozik."

Akkor megkérdezem még egyszer. Ha minden második embernek naponta változik az IP-je akkor hogy válogatja szét a számláló a szavazatokat. Gon-dol-kozz és utána hülyézz...

2018. máj. 18. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!