Mit kell tennem, hogy a nyilvános Facebook oldalamon lévő szövegeim, képeim ne legyenek megoszthatók?
Figyelt kérdés
2018. máj. 16. 09:27
2/7 anonim válasza:
Vagy 0-24-ben figyelned ki mit hol mikor miért oszt meg és hogy a megosztott tartalom tőled származik-e (paranoid szint, ha engem kérdezel). Egyébiránt ezt lehetetlen szabályozni.
3/7 A kérdező kommentje:
Az nem zavar ha valaki a neve alatt ossza meg , hanem ez :
"Emberek, akik megosztották ezt
Egyes bejegyzések az adatvédelmi beállításaik miatt esetleg nem látszanak itt."
2018. máj. 17. 09:15
4/7 anonim válasza:
Én nem tudok róla, hogy a megosztás funkció használatának lehetőségét te tudnád korlátozni a saját posztjaiddal kapcsolatban. Lehet, hogy rosszul tudom, nem vagyok egy nagy facebook-guru, ha olyat osztok meg azt is max az ismerőseim látják csakis.
5/7 A kérdező kommentje:
Én is kezdő vagyok, de a főoldalam az én szellemi termékem, versek, képek, zenék , amire büszke vagyok. Én se lopok mástól , tőlem se lopjon senki.
Köszönöm mindenki válaszát !
2018. máj. 18. 09:07
6/7 anonim válasza:
Ha úgy osztasz meg valamit, hogy csak az ismerőseid látják, akkor hiába osztja tovább egy ismerősöd, nála is csak a közös ismerőseitek fogják látni. Jelenleg legalábbis így van, a face viszont folyton variál mindenen, nem borítékolható, hogy így marad, bár valószínű.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm !
2018. máj. 25. 08:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!