Hogyan állíthatnám vissza a régi YouTube kinézetet?
Figyelt kérdés
A beállításoknál nem látom azt a lehetőséget, hogy a régi YouTube visszaállítása.2018. máj. 14. 00:21
1/5 anonim válasza:
Hivatalosan már sehogy.
Bővítménnyel talán:
De ez se fog örökké működni, ahogy fejlődik a YouTube, úgy fog egyre használhatatlanabbá válni a bővítmény (ha működik).
Talán vannak még scriptes megoldások is, de nem ér annyit az egész. Előbb-utóbb úgyis megkell szokni ezt a kinézetet sajna, ahogy az lenni szokott.
2/5 A kérdező kommentje:
De nem tudok kommentelni és nem is látom a kommenteket. Másokat megkérdeztem, náluk a régi kinézet van Firefoxon és látják a hozzászólásokat is, amiket én nem. Valami el van állítva, de én nem csináltam semmit.
2018. máj. 14. 00:55
3/5 anonim válasza:
Új kinézete van a Youtube-nak? Mióta?
4/5 anonim válasza:
Én is ezen gondolkozom! Ha most már tudod a megoldást akkor kérlek privát üzenetben jelezd!
5/5 A kérdező kommentje:
Még mindig fennáll a probléma. Van egy beállítási lehetőség, be kell írni valamilyen kódot, és aztán azt írja ki, hogy akkor az amerikai nézetet fogom látni, és visszaáll az eredeti kicsi kinézet, tudok kommentelni, és látom a kommenteket is. Aztán pár nap múlva megint nagy képernyős lesz, a kicsi eltűnik és kezdhetem elölről. Pedig a kódnál nem rövid lejárati dátumot adtam meg. Majd priviben megírom, hogy hogyan lehet beírni azt a kódot, de csak pár napig tart sajnos. A sütikkel lehet összefüggésben az egész képernyősdi.
2018. szept. 6. 00:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!