Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » NCore seedelés windows 7? Hogyan?

NCore seedelés windows 7? Hogyan?

Figyelt kérdés
Ti hogyan seedeltek nCoren? 0-24 re be van állítva egy gép vagy csak napközben? És milyen operációs renszerrel? Linux vagy valamelyik windows? Melyik kliens?
2018. máj. 13. 22:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Én erre a célra beszereztem egy zyxel nas-t és repo-ból felraktam a transmissiont, így torrentezek. Ezelőtt egy raspberry pi 3-at használtam erre a célra, azon osmc futott amire felraktam szintén a transmission-t. 0-24, ezeknek a fogyasztása nagyon alacsony
2018. máj. 14. 07:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Én Windows 10\Free Download Manager-rel szoktam. Ha be van kapcsolva a gép, akkor mindig seedelek. (A program Win7-re is jó.)
2018. máj. 14. 07:27
 3/3 moozygoo ***** válasza:
100%
Csak simán visszaseedelem amit letöltök, van amit sokkal több ideig. Sima win10em van, akkor megy a seedem mikor bevan kapcsolva a gép, ez nálam nem 24óra/nap. Ncore-on ajánlott qBittorent-et használok.
2018. máj. 14. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!