E-mail címhez ötletek?
Figyelt kérdés
Három éve használtam a régi fiókomat, de meguntam a címét, ezért szeretnék létrehozni egy újat, valami egyedi névvel. Tudnátok írni oldalakat, ahol generátorral csinálhatok újat vagy ahol tudok ötleteket gyűjteni?
Ti mi alapján választotok e-mail címet?
2018. máj. 12. 13:53
2/6 moozygoo válasza:
Legoptimálisabb saját neveddel létrehozni amit komolyabb dolgokra is használhatsz, ha valami hobbihoz,játékhoz kell oda meg valami fantázia név vagy hülyeség tökéletesen megfelel :D
4/6 anonim válasza:
Én a saját nevemet írtam be csak a végére kétszer raktam az utolsó betűt. Valahogy így: micimackóó@gmail.com (nem ez a e-mail címem)
5/6 anonim válasza:
name generator
Vannak ilyen weboldalak
Vagy használhatsz pl angol nevet, ami hasonlít a te saját nevedre; és mondjuk meg is cserélheted benne a magánhangzóit
6/6 anonim válasza:
Legyen középen a keresztneved, pl erzsimama; és előtte meg utána legyen annak a dátumnak az első , meg utolsó két számjegye; amikor nagymama lett belőled. Pl 17erzsimama97@gmail.com
:D xD :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!