Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet 1szerre 2 kapcsol...

Hogyan lehet 1szerre 2 kapcsolatot használni?

Figyelt kérdés
Tehát be van kötve a házba egy ADSL ami WIFIvel van megosztva és van egy 3G a telefonomon keresztül. Azt szeretném, hogy a gép 1szerre használja mind2t, hogy kb. 2szeres sebességű legyene a netem. Annyit tudok, hogy ha mind2 rá van csatlakoztatva, akkor a programok vagy 1ik vagy másik kapcsolatot használják, ami ugye 1szeres sebesség. Na épp ez kéne hogy nem 1ik vagy másik, hanem mind2.
2010. jún. 14. 14:21
 1/6 anonim válasza:
ez sztem megoldhatatlan mert egy routerre nem tudsz két kapcsolattal csatlakozni :):D
2010. jún. 14. 16:35
 2/6 czibles ***** válasza:

2 internetszolgáltatóhoz kapcsolódás megoldható, de te inkább ne akarj olyat.

(szerencséd van 1 millából megúsznád)

2010. jún. 14. 17:35
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem értitek…

1. Van két netem. Egy vezetékes, meg egy mobilnet.

2. Miért lenne bűntetés?

2010. jún. 14. 20:13
 4/6 czibles ***** válasza:

én értem, te értedted félre a válaszomat.

nincsen semmi büntetés. sok nagyobb cégnek is 2 internet szolgáltatója van. egyik kiesése esetén, ott a másik.

de az a technika amivel ezt meg tudod csinálni, plusz aki ezt neked beállítja nem 5ft-t fog elkérni érte.

(mérnöki óradíj 10.000Ft / óra körül mozog)

és ezek a routerek sem 10.000Ft körüliek, hanem közel 500.000Ft.

2010. jún. 14. 22:12
 5/6 A kérdező kommentje:

ohh, :(

Semmi alap dolog windowsban nincs ilyesmi?

2010. jún. 15. 00:47
 6/6 czibles ***** válasza:

winbe max akkor lesz, ha a mac vagy a linux belerakja és a winnek megtetszik és ezt is eladja mint valmi nagy újdonság.

(bár abban nem vagyok biztos, hogy linuxon ezt nem lehetne megcsinálni)

2010. jún. 15. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!