Youtube-ra feltölthetem a videom, ha ez a zene megy alatta?
Tudom, hogy tilthatja a youtube, ha szerzői jogvédett zenét használok fel a videomban, épp ezért beírtam a zene címet a hangkönyvtárba és a zenére vonatkozó iranyelvekhez is, és semmit sem dobott ki...
Akkor ez azt jelenti, hogyha feltöltöm a videom nem fogja némítani és törölni? Egy video kepekkel, amin a parommal vagyok, es ez a zene megy alatta. Nem igazán vagyok otthon ebben a témában, így kérem aki tud segíteni megnézné, hogy biztosan feltudom-e tölteni ezzel a zenével? [link]
Köszönöm :)
mivel kapásból ott van alul, hogy
Little Mix and CNCO’s official music video
illetve egy szép nagy VEVO logó figyel a jobb alsó sarokban, jó eséllyel le lesz némítva.
rakd fel, ha gondja van a feltöltéstől (nem az elkezdése, hanem amikor befejezte) számított 5 percen belül csipogni fog.
B verzió: videa, indavideo stb megosztó oldalak is léteznek, ott nem lesz letiltva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!