Hotmail szülői engedély?
Figyelt kérdés
Segítségre lenne szükségem. Még nem töltöttem be a 18-at így a hotmail kidobta a szülői engedélyt. Át tudtam ugrani de most már belépni se tudok a fiókomba. Megpróbáltuk anyukám email-ját igazolni hogy ő a szülőm de egy idő után nem engedi. Azt írja hogy igazolnia kell magát és hogy a bankszámlájáról levonnának 15ft-t igazolás képpen,de már arra se enged rákattintani. Nagyon fontos lenne hisz várom a nyelvvizsga központtól az igazoló emailt és a jelszavam a fiókomban van.2018. máj. 8. 20:26
1/3 anonim válasza:
Ne csak édesanyád, hanem apukád, a testvéred és a saját bankszámlaadataidat is add meg, hátha minél több pénzzel rövidítnek meg. És egyből küldd át nekem is.
Nem gyanús egy kicsit, hogy egy ingyenes levelezőrendszer szülői igazolást kér tőled????
2/3 A kérdező kommentje:
de basszus.. 14 éves vgyok hol lenne bankszámlám? leírtam hogy nem töltöttem be a 18-at.. más adatait meg nem tudom megadni
2018. máj. 8. 21:03
3/3 anonim válasza:
#1 Ez a Microsoft új "családpolitikája".
Kérdező, nem a saját bannkártyaadataidat kell megadni, hanem valamelyik szülődét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!