Mi a haszna származik a különböző torrent oldalakon a feltöltöknek?
5.
Értem én hogy jó érzés a sok néző meg a feliratkozó, de ez nem a te érdemed, hiszen másnak a munkájával szerzed a nézettséget... Már bocs, de ez nekem elég hamis örömnek tűnik, hiszen abban az illúzióban vagy hogy ez neked szól, közben pedig jelen esetben a film készítők érdeme.
Szerintem saját tartalommal jobb érzés lenne ezt elérned, de ez csak az én véleményem. :)
Kérdező:
Tudom jobb lenne a saját tartalmak.
A hetekbe gondolkodtam, jó lenne pénzt keresni a videókkal, és gondoltam ilyen intrókkal https://www.youtube.com/watch?v=U0nnTEbI_dc de sajnos a YouTube még az 50 mp intoval se enged pénzt keresni.
Játék gameplay-el lehet tudnék pénzt keresni.
# 10 Ha úgy kezdesz neki a videózásnak hogy pénzt akarsz vele keresni, hidd el nem fog sikerülni. Ezt szeretni kell, ha nem szeretsz dolgozni a videókon, egyedi kreatív tartalmat készíteni, akkor pénzt sem fogsz vele keresni. Ne hidd azt hogy akik pénzt keresnek vele azok potyára kapják érte pénzt általában hatalmas munka, idő amíg el tudja érni az ember azt hogy pénzt keressen vele.
Lényeg, ha más munkáját töltöd fel azért a youtube nem fog fizetni semmit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!