Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Google Drive-ról áthelyezhetőe...

Google Drive-ról áthelyezhetőek a képek Google Photos-ba?

Figyelt kérdés
Tárhely-megtakarítás végett szeretném átrakni a képeimet oda. Megjegyzem, több száz képről lenne szó, ezeket át tudom helyezni a Drive-ról a Képek szolgáltatásba anélkül, hogy újra fel kéne töltenem őket (ezúttal a Képek oldalra) vagy marad a "kézi" megoldás, és tölthetem fel őket újra?

2018. máj. 7. 22:07
 1/3 anonim ***** válasza:

"ezeket át tudom helyezni a Drive-ról a Képek szolgáltatásba anélkül, hogy újra fel kéne töltenem őket.."

Tehát te a "Képek szolgáltatás" alatt a photos.google.com-ot érted?

Az alapjáraton szinkronizálva van a Drive fiókkal, érts: a Google Photos-ba feltöltött képek automatikusan a Drive fiókod tárhelyét fogja használni, feltételezem, hogy egy e-mailról van szó.

2018. máj. 7. 22:18
 2/3 A kérdező kommentje:
A Képek oldalra felrakott fotók nem foglalják a Drive tárhelyét. Ezért szeretném áttenni őket, ha lehet, "házon belül", vagyis ne kelljen újra feltölteni, hanem valami belsős Google paranccsal (mint a Megosztás, csak pl. "Áthelyezés a Képekre"). Létezik ilyen?
2018. máj. 7. 22:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Akkor ez a beállítás hiányzik nálad:

[link]

2018. máj. 7. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!