Egy port nyitottságát ellenőrző program használatakor a 80-as port ellenőrzésekor a lenti hibaüzenetet kaptam. Mit ért ezalatt?
Figyelt kérdés
"Blocked Ports Most residential ISP's block ports to combat viruses and spam. The most commonly blocked ports are port 80 and port 25. Port 80 is the default port for http traffic. With blocked port 80 you will need to run your web server on a non-standard port."
Mit tudnék tenni, hogy megnyíljon ez a portom? Szerintem minden beállításom jó a routeren.
2018. máj. 6. 10:38
1/5 anonim válasza:
Valami használja már azt a portot, azt a valamit leállítod / átállítod.
Ilyen például a skype, beállításaiban ezt megtalálod. Ha nem tudod mi használja akkor:
Parancssorba (rendszergazdaként): netstat -anbo | findstr :80
Ahol az utolsó oszlop a process ID, ezt pedig feladatkezelő details fülén kikeresheted.
2/5 A kérdező kommentje:
A parancssori érdeklődésemre először egy négysosros üzenetet kaptam a 80-as porttal kapcsolatban, (sajnos ide nem lehet beilleszteni). Ebből az első sornak volt az utolsó oszlopában egy szám (2972), a többinél nulla. A feladatkezelő "folyamatok" füle alatt meg nem találtam semmi gyanúsat, bár a feléről sem tudom, mit jelent...)
2018. máj. 6. 11:34
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
Bocsi, de Win 7-ben nem így néz ki a Feladatkezelő. És nincs details fül.
Azért kösz!
2018. máj. 6. 13:25
5/5 A kérdező kommentje:
Érdekes viszont, hogy arra a beírásra amit javasoltál, csak az első alkalommal jött válasz (amit írtam), azóta semmit nem ír ki.
2018. máj. 6. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!