Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Na ezt magyarázza el nekem...

Na ezt magyarázza el nekem valaki hogy egy Facebook oldal hogy csinálta ezt?

Figyelt kérdés

Irodában dolgozok és részt vettünk munkatársaimmal egy oldalon egy nyeremény játékban. És az a helyzet hogy én az egyik munkatársam hozzászólásait nem látom azon az oldalon pedig nem vagyok neki letiltva. Ezt hogy?

A másik munkatársaimnak pedig mutatja a hozzászólását. Most akkor az oldal letiltotta engem hogy én ne lássam vagy mi? Ilyennel még nem találkoztam soha. Én magának az oldalnak sem vagyok letiltva, csak egyszerűen nincs ott a munkatársam hozzászólása az én Facebookomon. Más oldalakon ha oda ír valamit azt pedig látom.

2018. máj. 2. 20:24
 1/1 A kérdező kommentje:

Magyarul:

Ha nekem van egy Facebook oldalam, akkor én azt ott le tudom korlátozni hogy Bözsike néni lássa Irénke néni hozzászólásait?

2018. máj. 2. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!