Miért nem tölti be a chrome-ot?
Figyelt kérdés
Mitől lehet az hogy a youtube nem jön be chrome -on ? Inkognitó módban bejön de egyébként teljesen fehér a képernyő és látni hol lenne a videó helye de semmi . Letöröltem már és újra raktam régebbi legújabb verziót. Adobe flash-t frissíttem. 2 adblock bővítmény van de azokat kilőve se szűnik meg jelenség. Ja más böngészővel jó.2018. máj. 1. 22:35
1/1 anonim válasza:
Szia, a válasz egyszerű (nálam is volt már) Ha a google chrome-ot használod , akkor törölnöd kell a böngészési előzményeket. mert megtelt a gyorsítótárad (szerintem). jobb oldalt felül függőleges 3 pontra rámész ---> További eszközök ---> böngészési adatok törlése .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!