Buta kérdés insta lvl 99?
Az Instagram a Facebook tulajdona, így a két rendszer (szerintem) összekötődik ha ugyanabból fiókból regisztrálsz be, de minimum felajánlja az átposztolhatóságot.
Próbálj Instagramra másik e-mail fiókkal beregisztrálni, és ne használj semmilyen fiókkapcsolást, ezzel elvileg elkülönülnek egymástól. Hashtag alapján nem valószínű hogy megtalálnak, oda teljesen hétköznapi szavakat teszel a képhez kapcsolódóan (mi van rajta, mit gondolsz, de nem a saját neved és személyes adatokat). Ami alapján megtalálhatnak az leginkább a kitöltött profiladat (megadod-e a neved, városod, korod, stb..., illetve a képek alapján tudnak még beazonosítani ha rólad készülnek.
Köszi a választ! Akkor ez valahogy úgy van, mint a Pinterestnél? Még anno mikor regisztráltam felajánlotta, hogy facebookon keresztül vagy email által. Ezekszerint akkor sokan a facebookon keresztül regeltek instára is. Bár én mondjuk soha semmi ilyen értesítést nem láttam, hogy pl xy most már fent van az instán követheted vagy akármi.
A másik kérdésem még az lenne, hogy azt is írták, hogy pc-ről nem lehet annyi mindent csinálni, mint telefonról. Ez igaz? Én viszont pont onnan szoktam képeket feltölteni stb. mivel nem is telefonnal fotózok. Ebben az esetben ha valaki rendes géppel fotózik még pluszban babrál, hogy átrakja azt telefonra és onnan tölti fel?
A harmadik kérdésem, hogy screenshotolnak képeket,de miért? Csak elmentik maguknak mert tetszik? Esetleg más céljuk van vele? Képpel visszaélni hogy lehet? Felrakja magának más képét és ennyi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!