Telekom otthoni internet sebesség "hiba"?
Figyelt kérdés
Van egy 30 megás netem a telekomtól ami régen 10 megás volt. 750-800kb/s fölé viszont egyáltalán nem megy se a gépen, se tv-n se mobilon. még 10 megás korában is ezt a sebességet produkálta, de lassan 4 hónapja 30 megás és már kezd idegesíteni. Mi lehet ennek az oka??? A számlán is 30-as csomag szerepel!! SpeedPort modemem van.2018. ápr. 26. 16:34
1/3 anonim válasza:
Próbáltad már újraindítani a modemet és/vagy routert?
2/3 A kérdező kommentje:
lassan 4 hónapja így van tehát igen :D
2018. ápr. 26. 17:17
3/3 anonim válasza:
Ezzel a problémával én is találkoztam. Mikor rábeszéltek a nagyobb Internetre azóta kezdődtek a gondok. (Elvileg gyorsabb és stabilabb netet kellett volna kapnom, de pont ellenkezőleg lett) pl. Ha ketten megyünk fel netre akkor szinte meg is áll. Ha YouTube-on két külön szobában akarunk egy időben nézni valamit az maga a katasztrófa. Hiába telefonáltam nekik ill. mentem be hogy érdeklődjek hogy lehetne a problémát megoldani de csak a szokásos kuka fejekkel találkoztam. Persze cserélték a modemet a parabolafejet meg valami kábel újra húzásáról is szó volt már több hónapja de még nem értek ide. Meg persze felajánlottak gyorsabb netet... magasabb havidijért persze. (Nem furcsa kicsit se mire játszanak rá) De olyan szinten lassú volt hogy még abba is belementek volna de ami nálunk elérhető max az volt bekötve. Szóval megoldás nincs. Sors húzás ki használhatja a netet :) nah a viccet félre térve én úgy fogom ezt megoldani hogy amint letelik a hűség nyilatkozat rögtön elmegyek egy másik szolgáltatóhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!