Vásároltam egy WiFi repeatert. A gyors beállítás ha jól értelmezem azt jelenti, hogy megnyomom a routeren a QSS gombot egyszerre (? ) a repeater WPS gombjával és feláll az új titkosított rendszer?
Másik kérdésem, hogy a pc-m kábellel van összekötve a routerrel. Az továbbra is működik majd ettől függetlenül?
Utána az okos telefonommal hogyan csatlakozok a repeater wifi jeléhez, ha nem tudom az újonnan generált jelszót beírni a telóba?
Megköszönöm ha segítene valaki.
Hát ha nem is egyszerre, de egy bizonyos rövid időn belül (jellemzően fél - 1 perc) kell aktívnak lennie mindkét eszközön a WPS-nek és összedumálnak.
Ettől a repeater még mindig saját néven és kóddal fog adni, érdemes lenne inkább rendesen, gyalog módszerrel beállítani.
A vezetékes kapcsolatot ez nem befolyásolja, mint ahogy más eszközökhöz való kapcsolódást sem akár további WPS segítséggel.
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat.
Sajnos nem tudom, hogy miképpen kell a pc-men "gyalogosan" beállítani.
(Amit adtak leírást az meg olyan pici, hogy nagyítóval sem látom, ráadásul félek attól, hogy elállítok valamit a pc-men.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!