Hogy kell egy írást és egy fényképet feltenni a Google-ra?
Figyelt kérdés
Kérlek, részletesen magyarázd el, mert kezdő vagyok. Tehát mondjuk Wordben megírom az írást és odateszek egy fényképet. A dolognak egy név lesz a címe. Erre kellene, hogy a Google-ban találat legyen, amit én készítettem el. De lehet, hogy egészen máshogy kell. Kérlek, segíts! Köszönöm.2018. ápr. 23. 12:49
1/1 anonim válasza:
A google-nek nincs feltöltés szolgáltatása, a kereső a már meglévő weboldalak tartalmát veszi fel és adja vissza találatként. Tehát nem közvetlenül Googl-be/re rakod fel a tartalmat, hanem egy saját regisztrált oldalra (legyen az például egy ingyenes blog, ahol lehet bejegyzéseket közzétenni), és majd ha a Google megtalálja és felveszi az adatbázisába akkor valahogy megjelenik/megjelenhet találatként. Ehhez egy másik "szakma" is tartozik, a keresőmotor-optimalizálás, aki ilyet csinál annak az a munkája hogy megfelelő programozás és kulcsszómegadás segítségével megpróbálja az oldaladat a találatokban minél előbb szerepeltetni. Mert ennek hiányában lehet hogy a találati lista végén fogsz szerepelni, és odáig már nem sokan jutnak el. Nyilván ha te terjeszteni akarod a tartalmadat akkor azt manuális is megteszed, például közösségi oldalakon való reklámozással, ahol közvetlenül beilleszted az elérhetőséget hogy ne mások keressék meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!