Papika1967 kérdése:
Internetezés közben mostanában néha megjelennek a képernyőn kb.5cm x 5 cm-es fekete kockák, négyzetek és mozognak össze vissza, aztán eltünnek. Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 21. 16:25
1/8 anonim válasza:
Azt, hogy nem tudom miről beszélsz. Képernyőfénykép?
2/8 A kérdező kommentje:
Ezt máshogyan nem tudom leírni. Fekete , 5x 5 centis négyzetek vagy kockák mozognak a képernyőn, aztán eltűnnek. De nem folyamatosan jelentkeznek, hanem csak időnként...
2018. ápr. 21. 17:08
3/8 anonim válasza:
Akkor a te gépeden van valami kis progi...
4/8 A kérdező kommentje:
Ez súlyos baj szerinted vagy nem fog fokozódni? Mert csak ritkán jelentkezik és nem zavar. Csak egy kicsit azért érdekel, hogy mi a fene lehet ez...
2018. ápr. 21. 17:19
5/8 anonim válasza:
Ennyi infóból senki nem fogja megmondani...
6/8 anonim válasza:
Csinálj a PrintScreen-nel egy képernyőmentést, azt illeszt be a Paint-be,mentsd el.A képet töltsd fel a képfeltöltés.hu oldalra.Linkeld be.Így látni fogjuk, mire gonfolsz.
7/8 anonim válasza:
Sziasztok! Nem én vagyok a kérdező, de nekem is hasonló problémám van, készítettem róla képernyő képet. Próbáltam belinkelni, de azt jelzi a Gyakori kérdések, "Sajnálom, de a hozzászólásod olyan webcímet tartalmaz, amely nem engedélyezett!" úgyhogy privát üzenetbe küldöm Nektek.
8/8 anonim válasza:
Az elküldött kép alapján sokminden lehet, de először a vírust kell kizárni: futtassatok le egy vírusirtó programot+ a Malwarebytes programot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!