Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mobilnet mitől fogy le ennyire...

Mobilnet mitől fogy le ennyire hamar? Bővebben lent?

Figyelt kérdés
3 giga netem van. Az normális,h pár perc alatt levisz 10 mb.t,közbe van h hozzá se érek a készülékhez,sötét képernyő,ugyis szedi,percenként 1mb tuti lemegy vhova,mi zabálhatja ennyire. Messenger viber,hir app van kb amit használok,de nem ennyit,videot nem is nézek mobilnetrol se yutubét. Valakinek volt hasonlo?
2018. ápr. 19. 19:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Furcsa. Nekem 150-170 MB elég egy hónapra. :D
2018. ápr. 19. 19:27
 2/12 A kérdező kommentje:
Hát ez az nekem is elég volt,tegnap ota zabálja,amiota megosztottam laptopra,de kikapcsoltam utána,az nem viheti..
2018. ápr. 19. 19:28
 3/12 A kérdező kommentje:
Most mobilnetről irtam viberen messengeren,meg ide. 20 mb levitt 10 perc alatt kb.. Valami gebasz van,de nem tudják odabent se nem látják h mi eszi,vigyem gsm service boltba?
2018. ápr. 19. 19:30
 4/12 A kérdező kommentje:
Most app nézi percenként egy mb lemegy,igy a 3 giga kb egy hét v honap lesz nem 12 v hat honap.. Nem normális
2018. ápr. 19. 19:32
 5/12 A kérdező kommentje:
Belképtem csak a viberbe nem is irtam és 3 mega bite lement ugy h nem is irtam. Már mindent kipipáltam a háttérben h ne vigye le..
2018. ápr. 19. 19:34
 6/12 A kérdező kommentje:
Ahogy beaktiválom a mobilnetet csak azzal lemegy egy mega másnál is volt ilyen?
2018. ápr. 19. 19:43
 7/12 anonim ***** válasza:
Kapcsold be, hogy a háttéradatokat letiltsa, csak az az alkalmazás vihessen adatot, amelyik "fókuszban" van
2018. ápr. 19. 19:44
 8/12 A kérdező kommentje:
Azt hol kell? Melyik opcionál? Köszi,azt utána vissza is tudom rakni,ha mondjuk hotspot megpsztásnál kell?
2018. ápr. 19. 19:51
 9/12 A kérdező kommentje:
V ha mobilnetrol akarok viberezni az mukodjön,mert ez lenne a mobilnet lényege h ne vifit kelljen kergetni utazás közbe egy nagyvadt menetrendért pl.. De ha kilövöm vissza lehet csinálni,mert azt irta most a telo h akkor lehet h pár dolog csak vifirol fog müködni. Nem vagyok egy zsenii.
2018. ápr. 19. 19:54
 10/12 anonim ***** válasza:
Vissza lehet. Én még azt szoktam csinálni, hogy letiltom a képeket, a reklámblokkoló meg ugye alap.
2018. ápr. 19. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!