Hogyan léphetek kapcsolatba a Facebook fejlesztőivel?
Figyelt kérdés
Körülbelül két hete, hogy két azonos nevű oldalamra kértem összevonást, de azóta semmi nem történt. Hogyan tudnám felvenni a kapcsolatot az oldal fejlesztőivel?2018. ápr. 18. 10:50
2/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom ebben mi olyan vicces.
2018. ápr. 18. 11:03
3/21 anonim válasza:
Írd ki, kėrd, hogy minėl többen osszák meg, hogy eljusson az ėrintettekhez is.
5/21 A kérdező kommentje:
# 3 Neked köszönöm a tippet. A többiek nem tudom miért viccelődnek. Normálisan kérdeztem valamit. Arra miért nem lehet normálisan válaszolni??
2018. ápr. 18. 13:09
6/21 anonim válasza:
Ez a kérdés kb olyan, mint hogy "eltűnt az ebihalam. Hogy léphetnék kapcsolatba az FBI-al, hogy megtalálja?" :)
7/21 A kérdező kommentje:
Nem értelek titeket. Miért olyan lehetetlen kérdés? A facebook egy szolgáltatás, annak vannak fejlesztői és gondolom nekik is van valamilyen fórumuk, ahol lehet érdeklődni. Nem tudom ez miért olyan lehetetlen.
2018. ápr. 19. 08:37
8/21 anonim válasza:
Nem gondolod, hogy ha lenne akkor anélkül is megtaláltad volna, hogy ide felraktad a kérdést? :)
9/21 anonim válasza:
A fejlesztők biztos bem fognak a szarjaiddal foglalkozni a 100 dolláros óradíjuk mellett. Akit te keresel, az a moderátor.
Egyébkébt mennyit is fizetsz te ezért a szolgáltatásért?
10/21 A kérdező kommentje:
#9 Havi 6000 Ft-ra van beállítva.
2018. ápr. 19. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!