Miért csinálja ezt az Instagram? (történetek nézése)
Figyelt kérdés
Ha megnézek egy történetet, és már láttam, vagy nem annyira érdekel, akkor jobb gombot nyomok. Ekkor egyes esetekben az adott felhasználó következő történetére ugrik (ha van neki), máskor pedig a következő felhasználó első meg nem nézett történetére. De nekem úgy tűnik, mintha a két opció között önkényesen váltana.
Azaz egyszer a tovább gombbal mindjárt ott a következő ember, hiába van az előzőnek még története, amit nem néztem meg, máskor meg csak a következő történetre ugrik.
Mitől függ, hogy melyiket teszi, és miért van ez?
2018. ápr. 18. 00:31
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi. Bár ez az oldal nagyon hasznos, de a kérdésemre nem találtam meg a választ.
2018. ápr. 23. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!