Nem tudok belépni a Skype fiókomba, Mit csináljak?
Volt egy Skype fiókom amin nagyon sok ismerősöm volt felvéve, nagyon sok fontos üzeneteim voltak benne. Múltkor a telefonomon akartam bejelentkezni, de kérte a születési dátumomat, én meg gondoltam hogy nem korhatáros, mert a skype chatelésre, meg videóhívásra van, nem felnőtt korosztályu weboldalok nézegetésére.
Ezért az eredeti születési dátumomat adtam meg (2005/07/12), és másnap amikor bekapcsoltam a gépet már furcsáltam hogy kilettem jelentkezve. Nem tudtam hogy miért, hirtelen arra gondoltam hogy feltörtek vagy valami. De aztán mikor be akartam jelentkezni ki irta hogy szülői engedély szükséges. Hát gondoltam hogy jól van anyukámnak úgyis van egy e-mail címe amit nem használ csak facebookozásra, szóval úgy gondoltam hogy minden rendben lesz. A szövegben leírta, hogy melyik weboldalon adja meg anyám a szülői engedélyt. (account.microsoft.com) Azon a honlapon már mindenhol kerestem, de sehol nem találtam hogy hol lehet aktiválni. Olvastam az interneten cikkeket hogy ilyenkor mi a teendő, és azt írták hogy jelentkezzek be az onlineos felületre és ott már kiadja az aktiválást. Ezt megis tettem, beírtam az email címet minden megvolt, és az utolsó lépésben az szerepelt, hogy küldjek be nekik 150 Forintot, így ők tudják hogy egy felnőtt ül a képernyő előtt, és így már működni fog. Oké hogy nem nagy összegről van szó, de ha nem muszáj én egy forintot se akarok elküldeni a szüleim kártyájukról. Van e valami más megoldás hogy hogy tudjam aktiválni? Nem szeretnék új fiókot csinálni. Előre is köszönöm a válaszokat.
Küldjél nekik 150 forintot?
Itt valami nem stimmel szerintem.
Nekem is szülői engedélyt kér. Uhm, mivel a Skype és a Microsoft fiók mostmár mindenhol (ha jól tudom) össze van kapcsolva, ezért szerintem egységesen 18 év a korhatár, szóval hiába változtatom meg a skype fiókomban a születési dátumot (amit én meg is tettem), nem enged be a fiókomba éppen a Microsoftos cucc miatt, ahol viszont lehetetlen változtatni gyerekként a születési dátumod, egyszerűen nem engedi. Skype fiókot meg már lehetetlen használni microsoft fiók nélkül, én kb nem is tudtam róla, hogy nekem van olyanom, amíg ki nem írta ezt a szülői engedélyes baromságot.
Egyébként én már kb mindent megpróbáltam, így-úgy összekapcsolni fiókokat, születési dátumot megváltoztatni mindenhol, nincs megoldás erre a problémára csak a 150 forint, vagy ha küldesz a microsoftnak egy lapot valamelyik hozzátartozód egy lapjával amivel bizonyítod, hogy felnőtt vagy.
Szerintem az utóbbinál nem is kell fizetni, bár még nem próbáltam ki, de majd kiderül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!