Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Több mint egy éve töröltem...

Több mint egy éve töröltem network regisztráciom, mégis ha a google keresőbe beírom a nevem, azt jelzi hogy tag vagyok, és a törölt adataim is feltünteti. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A network azt írta nem az ő hibájuk. Ne zaklassam őket. Mi a teendő ilyen esetben? Gondolom ez nem csak az én problémám?
2010. jún. 12. 12:42
 1/6 anonim ***** válasza:

De.

Ez a te személyes problémád.

Pl engem nem zavar.

A Network-öt se izgatja.

A Google-t meg pláne.

2010. jún. 12. 12:48
 2/6 anonim válasza:
Tag vagy vagy Tag voltál? Mert ha feltűnteti a google-be a neved a satnya regizéseddel, s de törölt Felhasználónak ír be, akkor örülj annak, hogy korábban megjegyzett és nem hagy szabadulnod.... Ilyen esetben nincs semmi probléma, majd ha már álmaidban is kísértésnek örvendsz, az lesz meglepetés. Jó az benne, hogy nem módosíthatod az imidzsed... és nincs változás? Ó, meghaltál és megmaradtál, ahogy meg akartál maradni, hátrahagyva amit tettél.... Ez mint a tudatos és fájdalmas Öngyilokság, mint az oltári lemondás, de nem félve. Ez olyan izgi, még ha értenéd is....
2010. jún. 12. 12:49
 3/6 anonim ***** válasza:

így jártál.

legközelebb végigolvasod a regisztrációs feltételeket, és az

ADATKEZEÉLIS NYILATKOZAT

-ot. Aki buta az buta.

2010. jún. 12. 12:54
 4/6 anonim ***** válasza:
adatkezelési nyilatkozat
2010. jún. 12. 12:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Most miért kell ilyen bunkó parasztnak lennetek?

Úgy beszéltek, mintha ti minden egyes regisztrációnál végigolvasnátok a kib*szott hpsszú, kb. 30 oldalnak megfelelő adatvédelmi nyilatkozatot + a felhasználási feltételeket... Hát igen, utólag könnyű okosnak lenni, csak az a baj, hogy előbb magatokba is kéne nézni, nem csak a másik embert kéne cs*sztetni, amikor valószínűleg ti is ugyanígy cselekednétek, mint ő! Először gondolkodni kéne, aztán pofázni, nem pedig fordítva!

Bocs az offért!

A válasz a kérdésre : Sajnos ezzel nem lehet semmit kezdeni, tehát az lesz a legjobb, ha nem törődsz vele. A hivatalos oldalon törölve vagy, bajod pedig nem esik belőle, tehát sz*rni rá!

2010. jún. 12. 14:35
 6/6 anonim ***** válasza:
*hpsszú helyett = hosszú
2010. jún. 12. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!