Több mint egy éve töröltem network regisztráciom, mégis ha a google keresőbe beírom a nevem, azt jelzi hogy tag vagyok, és a törölt adataim is feltünteti. Mit csináljak?
De.
Ez a te személyes problémád.
Pl engem nem zavar.
A Network-öt se izgatja.
A Google-t meg pláne.
így jártál.
legközelebb végigolvasod a regisztrációs feltételeket, és az
ADATKEZEÉLIS NYILATKOZAT
-ot. Aki buta az buta.
Most miért kell ilyen bunkó parasztnak lennetek?
Úgy beszéltek, mintha ti minden egyes regisztrációnál végigolvasnátok a kib*szott hpsszú, kb. 30 oldalnak megfelelő adatvédelmi nyilatkozatot + a felhasználási feltételeket... Hát igen, utólag könnyű okosnak lenni, csak az a baj, hogy előbb magatokba is kéne nézni, nem csak a másik embert kéne cs*sztetni, amikor valószínűleg ti is ugyanígy cselekednétek, mint ő! Először gondolkodni kéne, aztán pofázni, nem pedig fordítva!
Bocs az offért!
A válasz a kérdésre : Sajnos ezzel nem lehet semmit kezdeni, tehát az lesz a legjobb, ha nem törődsz vele. A hivatalos oldalon törölve vagy, bajod pedig nem esik belőle, tehát sz*rni rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!