Ebay-ről rendeltem. Mi a teendő ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Jelenleg Németországban tartózkodom, és német cégtől ebay-en keresztül rendeltem egy terméket. A rendelést követő napon, azonnal írtam egy üzenetet nekik hogy hibás címet adtam meg (előző német lakcímemet 300 km-re tőlem) és kérem ne kézbesítsék a csomagomat azon a címen. Azonban ők már a DHL-nek elküldték a csomagot. Közöltem velük utána is, hogy nem vegyék fel a kapcsolatot a DHL-el és ne kézbesítsék, mert ha átveszi valaki akkor nem jut el soha hozzám.
1 napra rá át is vette egy általam teljesen ismeretlen ember. Mi a teendő ilyenkor? Elbuktam a pénzt? Vagy számít valamit, hogy időben írtam nekik? Mit lehet tenni?
2018. ápr. 11. 12:15
1/1 P.O.C. válasza:
Ha névre szóló, és nem neked adták át, akkor szerintem a futár céget terheli a felelősség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!