Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ncore-ra ha feltöltöttem egy...

Ncore-ra ha feltöltöttem egy torrentet, akkor kb mikor fog seed-elődni?

Figyelt kérdés
Márhogy én seed-elem, de már több, mint egy órája 0 seed-et mutat az oldal.

2018. ápr. 9. 08:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Valamit rosszul csináltál, át kell helyezni a fájlt az ideiglennek beállított mappába, utána letölteni a torrentet az oldalról és így a seed megkezdése előtt ellenőrzi a kliens a fájlt.
2018. ápr. 9. 09:55
 2/8 A kérdező kommentje:

" át kell helyezni a fájlt az ideiglennek beállított mappába" Ezt nem értem.

"utána letölteni a torrentet az oldalról" Letöltöttem, és elindítottam. "és így a seed megkezdése előtt ellenőrzi a kliens a fájlt." De nem ellenőrzi, hanem lefelé tölti.

2018. ápr. 9. 11:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Jobb klikk és add meg a fájl helyét majd nyomj egy kényszerített ujraellenőrzést. Ezután már látni fogja hogy ott vana teljes fajl és seedelni kezdi
2018. ápr. 9. 11:52
 4/8 A kérdező kommentje:

"kényszerített ujraellenőrzést"

Ilyet nem is mutatott...

Seedeli a cuccokazüt, de ncore-on mégis 0-n van -.-

2018. ápr. 9. 12:38
 5/8 anonim ***** válasza:

A torrent kliensedben be kell állítani két mappát, ez nagyon fontos.

Az egyik az, amelyikbe a megkezdett, de még be nem fejezett letöltések kerülnek, a másik pedig az, ahova a befejezettek.

Úgy tudsz seedbe állni, ha ebbe a befejeztlen fájlok mappába helyezed (qbittorent esetén beállítások, letöltések, mentéskezelés, ott lesz az alapértelmezett mentési útvonal és az átmeneti fájlok helye), letöltöd a torrentet az oldalról, utána a kliens ellenőrzi és seedbe áll.

2018. ápr. 9. 13:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Úgy csináltam, ahogy mondtad, de nem működik :/ Ahelyett, hogy ellenőrizné és seed-be állítaná, letölteni kezdi...
2018. ápr. 9. 13:57
 7/8 hoho55 válasza:
Nekem qBittorentem van. Ahová a torrentjeid kerülnek-tárolod, azt az elérési mappát állíts be a kliensedbe. Az Ncore oldaláról ugyanazt a torrentet megnyitod figyelj arra, hogy ugyanaz legyen (név, méret), akkor megfogod látni, hogy nem új letöltés fog elindulni, hanem egy ellenőrzés és ha minden rendben van, akkor azonnal seed-be áll.
2018. ápr. 10. 15:34
 8/8 A kérdező kommentje:
qBittorent-re váltottam, és már megoldódott a problémám :D
2018. ápr. 10. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!