Le lehet iratkozni új regisztrációkor arról, hogy a facebook ne küldje az e-mailemet tovább reklámmegkeresés céljára?
Nem követem a facebookos bál eseményeit, nem tudom ezt korrigálták-e most. De jó lenne tudni, mert új regisztrációt csinálnék és az e-mail címemre vigyáznék, mint egy falat kenyérre.
Köszönöm előre is!!!
Bocsánat, rosszul írtam (mint mindig).
Ha átváltok egy új e-mail címre, akkor nem szeretném, hogy továbbküldje. Mert az első regisztráció természetesen egy kamu volt ennek figyelembevételekor.
Én úgy tudom, hogy FB-n látsz hirdetéseket, meg azt tudod beállítani, hogy mások e-mail cím alapján megtalálhatnak -e, de e-mail címedet nem adja ki FB szerintem, legalábbis én nem tapasztaltam ilyet.
Beállításokban szabályozhatod, hogy e-mail cím alapján rádtalálhatnak -e, valamint hogy profilodban látható -e az e-mail cím...
Esetleg ha látható volt, akkor elképzelhető hogy valami történt, de arról se FB tehet, van olyan beállítás is, hogy profilodat leindexelhetik -e különféle kereső-robotok, na, ha ez a beállítás igen, akkor az e-mail címed is megtalálható.
Nem tudom, az e-mail cím-gyűjtők miként keresik az e-mail címeket.
Szerintem e-mail-cím változtatás előtt tiltsd le e két beállítást, illetve nézd át a beállítások-adatvédelem és hasonlókat, minden beállítást átnézhetsz, az sose árt, ha rendben vannak a beállítások, változtass e-mail címet.
FB értesítésekről is le tudsz iratkozni (születésnaposok, ki mit osztott meg, töltött fel stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!