Miért nem játsza le a videókat?
# 1: "Online filmes oldalaknak{ Inda, videa, meg társainak} hamarosan idejük le járt"
Ezt hogy érted hogy lejárt?
Megfognak szűnni?
Tegnap ezt a választ olvastam: Most értesültem róla,hogy sajna van olyan oldal ami kikerüli az antiminert :/ pl a filmezz,eu-n a linkválasztásnál.
Ezt meg én írtam: Elég undorító dolog az oldaltól. :(
A mozicsillag meg azt csinálja mikkor át megyek a linkekhez egyből kéri kapcsoljam ki a reklámblokkolót mert nincsenek felugró reklámok, meg a hdfilmek is. Addig semmit nem érek el. A moovie címsorba valami gyanús oldal linkjét látom, néha más oldal hozz be a linkek helyett. Undorító dolgot tesznek ezek a pár online filmes oldalak, vírust tesznek a gépünkre, bányásznak stb. :(
Nem tudom miért ilyenek a Online filmes oldalak, meg a nyitott torrent oldalak, miért nem tudnak olyan jók lenni mint a zárt torrent oldalak?
#1 - torrentezek is, de vannak filmek amiket először megnéznék, mielőtt letöltöm.
Az operát is és a flasht is hiába frissítem, semmi. Egyéb ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!