Firefox probléma?
Figyelt kérdés
ha eddig rákattintottam egy fájlra akkor mindig feldobott egy ablakot hogy megnyitom vagy menteni akarom. mindig a megnyitást használtam, most viszont 1x mentettem, és alul véletlenül be lett pipálva, hogy ezentúl mindig tegyen így. hogy lehet ezt visszacsinálni, hogy megint feldobálja azt az ablakot? remélem érthető voltam2018. ápr. 3. 16:45
1/2 anonim válasza:
Minden beállítás a Beállítások menüpontból érhető el, így ez is. Ha megnyitod a beállításokat és rögtön az első megjelenő panelben lefelé görgetsz akkor látni fogod a teljes letöltésre vonatkozó beállítást (adott mappába töltsön vagy mindig kérdezzen rá), illetve alatta hogy konkrétan milyen fájltípushoz milyen művelet legyen rendelve. Ha itt automatikus letöltést jelöltél be, visszaveheted hogy rákérdezzen helyette.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi, közben én is megtaláltam
2018. ápr. 3. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!