Melyik korlátlan mobilnetet ajánlod 3000 ft. Körül?
Melyik korlátlan mobilnetet ajánlod 3000 ft. körül?
Csak böngészésre kell,semmi másra.
Laptopon és telefonon is használnám,és korlátlan legyen!?
#2 vagyok:
Azért válaszolok a kérdésre is, már amennyire lehetséges - az egyik legolcsóbb alternatíva a Telenor otthoni Hipernet csomagja. A gond csak az vele, hogy a SIM-et csak a routerbe teheted bele, amit hozzá adnak, telefonba nem, szóval csak otthoni felhasználás lehetséges...
A 3000 forinthoz legközelebbi ajánlatot a Vodafone adja. Az havi 3106 forint, viszont ez nem korlátlan, 4GB-ot ad egy hónapra. Ehhez adnak egy mobil wifi készüléket, így laptopon és telefonnal is használható.
A legolcsóbb korlátlan mobilinternet a Telenornál van 5520 Ft/hó áron. Ez a SIM kártya csak telefonba (vagy hanghívás képes táblagépbe) tehető be, havonta legalább kell egy hanghívást indítani vele (50 perc egyébként is lebeszélhető a csomagban). Viszont ha telefonról megosztod WiFi-n vagy USB-n, azt engedi (és lehet is), tehát használható laptopról is. Sőt, a torrent is engedélyezett vele, szóval akár vezetékes net helyett fő internetnek is jó. Telenornál ha normális 4G képes telefonod van, és jó a térerő is átlag 50-100 mbit/s sebességre számíthatsz. Én eddig 118 mbit/s volt a maximum, amit mértem. Tehát elég hamar lejönnek vele a filmek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!