Proxy server hiba a gépen?
A minap szokásos módon bekapcsoltam a gépemet elindítottam a chrome-ot és mikor be akartam tölteni egy oldalt csak annyit írt: Nincs internetkapcsolat Valami gond van a proxyszerverrel, vagy a cím nem megfelelő. Ami biztos hogy internet van, telefonon tudom is használni rendesen, másik gépen is megy szóval ezzel a géppel lehet hiba szerintem.
Na már most megpróbáltam mindent amit írtak az interneten a proxyval kapcsolatban:
Reset Internet options nem működött mentem tovább
Disable proxy ezt megpróbáltam mind böngészőben mind a gép internet beállításainál belenyúlni de a lan gomb szürke volt alapból nem tudtam bele nézni
Use ipconfig command- ez sem segített
Reset Chrome settings to default-szintén ugyan az a gond mint amikor az internet beállításoknál néztem nem engedte a lan beállításokat chrome újrarakás után se működött
ha csak a chrome nem működne még azt mondom oké de se az edge se a uplay nem működik gondolom akkor semmi olyan nem megy ami proxyt használna érdekes mondjuk a firefox az megy akkor mi okozhatja ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!