Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Proxy server hiba a gépen?

Folder kérdése:

Proxy server hiba a gépen?

Figyelt kérdés

A minap szokásos módon bekapcsoltam a gépemet elindítottam a chrome-ot és mikor be akartam tölteni egy oldalt csak annyit írt: Nincs internetkapcsolat Valami gond van a proxyszerverrel, vagy a cím nem megfelelő. Ami biztos hogy internet van, telefonon tudom is használni rendesen, másik gépen is megy szóval ezzel a géppel lehet hiba szerintem.

Na már most megpróbáltam mindent amit írtak az interneten a proxyval kapcsolatban:

Reset Internet options nem működött mentem tovább

Disable proxy ezt megpróbáltam mind böngészőben mind a gép internet beállításainál belenyúlni de a lan gomb szürke volt alapból nem tudtam bele nézni

Use ipconfig command- ez sem segített

Reset Chrome settings to default-szintén ugyan az a gond mint amikor az internet beállításoknál néztem nem engedte a lan beállításokat chrome újrarakás után se működött

ha csak a chrome nem működne még azt mondom oké de se az edge se a uplay nem működik gondolom akkor semmi olyan nem megy ami proxyt használna érdekes mondjuk a firefox az megy akkor mi okozhatja ezt?

2018. márc. 29. 21:00
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia, nekem is a ez a probléma lépett fel. Akárhányszor új windowsot tettem 1-2 napig ment de majd kiírta a proxy hibát. Alaposan átnéztem az internet zeg-zugát amíg végül megtaláltam a megoldást. A megoldás az, hogy töltsd le a netről egy Zemana AntiMalware programot elég, ha a demót is töltöd le itt egy videó is hozzá: https://www.youtube.com/watch?v=nCy8WvihQ38&t=131s&list=LLfS.. ez a link. Csinál a gyerek után. Nekem egyből megoldódott a probléma! Sok sikert!
2018. ápr. 4. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!