Hogy tudnék szerezni ncore-ra belépőt?
Figyelt kérdés
Rég óta szeretnék ncore-ra belépést nyerni, mert én sokat nézek filmeket és nem tudok mindig eljutni moziba, így otthon megtudnám nézni. Próbáltam már ilyen híresebb torrent oldalakat, viszont ott szűkebb a választék. :( Csak nemtudom kinek lenne meghívója. Mivel szlovákiából vagyok így a megvevés nem jöhet szóba és még az ismerős köreimben sincs. Ha valaki tudna írni megoldást :D Előre köszi2018. márc. 28. 07:13
11/12 anonim válasza:
Ajánlom neked ezt az oldalt www.onlinefilmpont.site
12/12 anonim válasza:
"Ncorera alapból nincs szükségem mivel nem kalózkodom és ami ott fent van tartalom álltalában megvan spékelve egy kis hátsószándékkal hiába hiszik egyesek azt hogy full biztonságos miközbe lofaxt."
Mire gondolsz? Egy letöltött filmmel elég nehéz bármi malware-t összeszedni. Programot meg nem szedek onnan, mert mindenből open source programot használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!