Elore bocs a rossz kategoriaert! Ncore-on hogyan seedeljek, ha nincs meg a fajl?
Az mukodik, ha a 'tortent keszitese' menupontban szurom be a torrentet? Elfogadjak?
Csak mert nem a sajat felhasznalommal vagyok es mar ket honapja le vagyok tiltva, nem szeretnem, hogy toroljek a felhasznalot, ezert muszaj seedelnem. Ez igy mukodhet?
Letöltési megvonással nem fog tudni letölteni. Ha van másik fiókod akkor azzal bár letölthető, de akkor meg kell cserélni a passkeyeket, hogy a letiltott fiók nevében forgalmazzon és annak számolja el a seedet.
"A" fiók le van tiltva, nem tudja letölteni. Letöltöd a torrentet "B" fiókkal, majd kénytelen leszel azt megállítani és hit'n'runolni egyet. Miután lestoppoltad a torrentet amit "B"-vel töltöttél le, fogod az egyik "A" által forgalmazott torrentet és a tulajdonságaiban kimásolod a passkey-t, amit beillesztesz a "B" által letöltött "B" profilt azonosító passkey helyére. Ha innen seedbe állsz, akkor már "A" nevében tudsz forgalmazni. A nagy kérdőjel a történetben, hogy vajon rendelkezésedre áll-e egy olyan torrentfájl vagy kliensben futó torrent, amit "A" nevében töltöttek le, és benne van az "A"-t azonosító kulcs.
Amennyiben 1 darab felhasználód van amiben le is van tiltva a letöltés, nincs meg a torrent tartalma és a torrent fájl sem, akkor eléggé korlátozottak a lehetőségeid.
Meg kell kérned valakit hogy ugyanazt a torrentet töltse le neked, küldje el a fájlokat, és a .torrentet IS, és az ő passkey-ét kell átírnod a sajátodra. Ezzel a módszerrel elvileg meglesz a tartalom, tehát a torrent hozzáadásakor ellenőrizni lehet és a seedelés is elindul. Egyedül a passkey-t kell megcserélni, mert ha más torrentjét futtatod akkor az ő nevében seedelsz és nem a sajátodban.
Mindenesetre nézz szét az oldal fórumon és kérdezz rá a helpdesknél hogy mi ilyen esetben a megoldás. Nehogy kitiltsanak pont azért, mert a passkeyekkel buherálsz (az eltávolítása, hamisítása például minden oldalon tiltással jár, én viszont a csere módszerét írtam le, ahol valaki nevében ugyanúgy forgalmazol és nem csalsz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!