Instagramról hogyan lehet képet letölteni?
Figyelt kérdés
Eddig egy bővítményt használtam a böngészőben erre, de egyik napról a másikra nem akar működni. A kép linkje megjelenik, de meghiúsult/tiltott/access denied hibaüzenetet dob csak vissza, amikor megpróbálom megnyitni közvetlenül vagy letölteni. Ti tapasztaltatok esetleg hasonlót? És van olyan, akinek van most működőképes letöltőprogramja?2018. márc. 25. 11:20
1/2 anonim válasza:
Állandóan változik az Instagram API, és a bővítmények-oldalak amik erre támaszkodnak addig nem tudnak újra működni míg át nem írják a kódot a frissítéshez alkalmazkodva. Viszont vannak olyan esetek amikor az Instagramnál úgy változtatják meg a kódot, hogy korlátozzák egyes tartalmat elérhetőségét, és ilyenkor a bővítmény sem tud működni addig amíg újra nem engedélyezik a tartalom lekérését.
Én például a profilkép teljes méretű kinyerését vesztettem el egy ideje és nem is működött 1-2 hétig, de úgy tűnik hogy most ellenőrizve egy oldalt ezt már megoldották.
Publikus profilok teljes tartalmának automatikus letöltéséhez és profilonként mappába rendezéséhez én az önálló 4KStogram programot használom, ez működik most is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!