Mit tegyek ha netes rendelés során nem küldenek E-mailben levelet a megrendelésemről?
Sziasztok!
Fölhívtam egy webáruházat megkérdezni, hogy van e pár termékük és segített nekem összeírni a listát.
Megkérdezte az adataimat, lakcím, telefonszám, mail cím.
Úgy tekintettem, hogy ő leadta a rendelésem és vártam a válasz E-mailt, a rendelésről. Nem kaptam E-mailt és ezt közöltem is vele, majd elmondta, hogy szoktak gondok lenni a mail rendszerrel, de ma elküldi a levelet.
Ma sem küldte el.
Vajon mi lehet a probléma?
Milyen webáruház az, ahol belépve nem látod, hogy a rendeléseid milyen állapotban vannak, ill. ahol akár a számlát utólag nem tudod újra letölteni? Milyen webáruház az, ahol fel kell hívni őket, hogy lásd, van-e pár termékük?
Ezek után nem csodálkozom, hogy email-t sem mindig tudnak küldeni. :-)
Köszönöm, megoldódott a dolog.
Nem értem mi volt a baj, de orvosolták.
Sajnos telefonon vették fel a rendelést tőlem, részemről ez hiba volt, tanultam belőle, legközelebb én adom le a rendelésemet, az a biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!