Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen mobilinternetet érdemes...

Milyen mobilinternetet érdemes vennem?

Figyelt kérdés
Kórházban leszek sokad, oda kéne.
2010. jún. 10. 17:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
...vagy USB-be. Teljesen összezavarsz pajti. :)
2010. jún. 11. 12:08
 12/19 A kérdező kommentje:
szerintem arra kell az a 9 ezer ftos izé, ami nekünk van itthon egy csak djuice-s én meg elmúltam 26
2010. jún. 11. 12:09
 13/19 anonim ***** válasza:
Na jó, akkor előlről: "a 9000 forintos izé" neve eszköz, USB stick. Ebbe kell beletenni a SIM kártyát. Az USB stick feltelepiti saját magát, ha kéri a SIM kártyát, akkor beleteszed és máris irány a net. Ha jó a térerőd és jók a beállítások, szélessávon (HSDPA) fut. Nnnna, remélem ez így érthető volt(majdnem három éve netezek így). Így néz ki: [link]
2010. jún. 11. 13:11
 14/19 A kérdező kommentje:
vodafonenál érdemes akkor venni?
2010. jún. 11. 13:27
 15/19 anonim ***** válasza:

17:56 vok megint

Nem kell USB stick ,nem kell második SIM kártya.

Bőven elég a vodás feltöltős nethez a saját telód. Ha laptopon akarnál netezni akkor is a telód veszi a netet /modemként/ csak még róla kábellel vagy bluetoothal át kell vinni a lapira és kész. Két éve ezt használom.

2010. jún. 11. 13:53
 16/19 anonim ***** válasza:
Megveheted, használhatod, csak nem tudom a mostani árakat, nekem két éves USB modemes netem van, de előfizetéses. Nézd meg a honlapokat (www.t-com.hu, www.telenor.hu), hol, mennyiért adják, abba a boltba menj el. És fontos a térerő, ha jól működik a mobilod, annak a szolgáltatója lesz a nyerő, mert akkor biztosan van térerő. A lefedettségi térképet is nézd meg.
2010. jún. 11. 13:54
 17/19 anonim ***** válasza:
13 53: ezzel csak az a gond, hogy a legújabb mobil kell hozzá, régebbivel vagy lassú, vagy nem is működik. Alkalmasnak kell lennie 3G-re a mobilnak. És a boltban be kell állíttatni, láttam, mennyit szenvedtek vele az ügyfélszolgálatnál.
2010. jún. 11. 13:57
 18/19 anonim ***** válasza:

13:57-nek

Nem csak a legújabb telefonok tudnak modemként is működni,nálam pl egy 3500 nokia van netre.

Nem szükséges,hogy a teló 3G-s legyen.

És végül otthon is könnyűszerrel beállítható ez a kapcsolat.

2010. jún. 11. 18:13
 19/19 anonim ***** válasza:
Én is próbáltam mobillal a laptopomon. Nokia PC Suite nevű vacakkal nagyon megszívtam, nemhogy szélessávon nem ment, még a leglassabb (GPRS) is gázosan lassú volt. Utána szereztem be az USB sticket. Ég és föld különbség van közöttük.
2010. jún. 11. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!