Menyi idő alatt váltsák át a fibernetnél az internet csomagot? Több info lent
Figyelt kérdés
Tegnap fél 10-kor a fibernet oldalán csomagot váltottam nagyobbra és azóta se telefonáltak meg semmi és mindig nem változott semmi.2010. jún. 10. 15:47
11/15 anonim válasza:
múltkor mi is váltottunk, illetve csak papíron.
kb 1hónapig vártuk, h mikor növelik meg a sebességet, de semmi.
Be kellett menni személyesen hozzájuk, és balhézni velük.
Érdekes módon, mire hazaértünk már jó volt.
Sajnos ez egy ilyen cég, semmi jót ne várjál tőlük.
Be kell menni, kérni a panaszkönyvet, kicsit bunkózni velük és utána minden megoldódik:)
off: annak idején mi 120napot vártunk arra, hogy bekössék a netet.
12/15 anonim válasza:
nekem sem telefonáltak este énis megrendeltem másnap reggel már sepert a le és feltöltés mint állat. nemtom neked mért nincs még üzembe helyezve, ne aggódj hnap reggelre tuti be lessz lőve!
13/15 A kérdező kommentje:
Hát még most is ugyan ojan a nettem mit volt és már 2 napja rendeltem meg a nagyobb csomagot a honlapjukon
2010. jún. 11. 09:21
14/15 anonim válasza:
Sokan otthagyták már a Fibernetet és mentek a Digihez, nem éppen megbízható szolgáltató.
15/15 anonim válasza:
"Sokan otthagyták már a Fibernetet és mentek a Digihez, nem éppen megbízható szolgáltató."
És kb ugyanannyian szerződtek is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!