Mit lehet kezdeni 1Gbps szávszélességgel? (több lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt hiszem kicsit túllőttem a célon, mert azért 2018-ban a gigabites internetet elég kevesen tudják kihasználni és én nem vagyok a kevesek egyike. Ha már rendelkezem ekkora szávszélességgel szerintetek mire tudnám használni? Még akár valami közösségi dologban is benne lennék, akár nonprofit jelleggel is. Előre is köszi a válaszokat!2018. márc. 19. 17:05
1/4 anonim válasza:
Hát ezt igazábol max. akkor lehet hasznosítani, ha nagy a család, mindenkinek van valami okoseszköze, amin szeret mondjuk fullHD videókat nézni online, mellé meg torrentezel mondjuk. Én is ezt a digi1000 csomagot kértem, de abszolút nem tudom kihasználni. Még a 200 megabites feltöltést se, pedig már sógorom is az én NAS-omról néz filmeket.
2/4 anonim válasza:
Nekem is 1000-es net van, alig volt árkülömbség a 250-es és az 1000-es között. Köztesen meg nem volt semmi.
Amire használom: van egy raspberry pi 3asom, azon fut 0-24 torrent, mellette pedig van 2 okostelefon meg egy asztali gép változó internethasználattal. Nem használom ki az 1000-et, viszont legalább egy eszközön sem kell várakozni, hogy betöltsön bármit is, hiába megy egyszerre minden
3/4 anonim válasza:
Először is a garantált sávszélt nézd. Ez a legtöbb szolgáltató 1000-es csomagjában 200-250 vagy max 500. Arra ne építs hogy mindig 1000 lesz.
4/4 A kérdező kommentje:
Harmadiknak. Igen, igazad van. Az esetek többségében valóban ez a helyzet. Nos nálam Windows alatt egy középkategóriás géppel legfeljebb 150-200 mbps, ám Linux alatt 950-1000 mbps a sávszél.
2018. júl. 6. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!