Mit tudnék tenni? Időnként nagyon lassan, sokára kapok meg emaileket.
Gmail-es címet használok, és feltűnt, hogy időnként csak nagyon sokára, jó néhány óra elteltével kapok meg leveleket. Ez eddig nem zavart különösebben, de most munka miatt is fontos,mert emailben küldik a szabad helyeket, és ha csak sokára kapom meg a levelet, sok helyről lecsúszhatok emiatt.
Van valami tippetek, hogy mit tudnék tenni ez ellen? Lehet ezt valahogy javítani?
No az is egy megoldás, hogy cserélgeted az e-mail szolgáltatóját, azonban szerintem pont az egyik legjobbnál vagy. Én régen freemail-eztem de gyorsan léptem tőlük.
A megoldást nem te tudod megtenni. A levelek különböző szervereken keresztül csordogál. Elég, ha csak az egyik rakoncátlankodik és máris késik a leveled. Sajnos ezt te nem tudod befolyásolni. Magyarul, bárhol útközben lehet bibi, amiről se a küldő se a fogadó nem tud.
Én leírom a véleményem:
A Gmail sosem működött rendesen, a freemail tetű lassú.
Én mindig is Citromail-t használtam, és az gyors, valamint tud olyat, hogy a meglévő különböző e-mail címeidre érkezett leveleidet átirányíthatod citromail-ba! Sosem volt olyan problémám, hogy egy levelem ne érkezett volna meg azonnal ahogy megírták. Párommal sokszor azon levelezünk. (Írok, visszaír, és rá 6-7 másodpercre olvasom.) Ennyit erről. Próbáld ki.
www.citromail.hu
Utolsó szerintem ne legyél olyan büszke a Citromélra, mert lehet hogy gyors, de úgy lop adatot ahogy akar (egyetemben az összes magyar sz@rral pl. Fríímél és társai). Én nekem eddig nem volt bajom a GMail-el.
Ha viszont neked lassú, használj hotmail-t, nemhiába használják az egész világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!