Ti utorrentről átálltok qbitorrentre, miután az nCore ezt javasolja?
Nem.
A hír amúgy jó egy hónapos, mint ahogy az automatikusa frissülő uTorrentem is februárban már a cikkben említett új (elvileg jó) változat.
De van pár egyszerű megoldás:
NE az utorrentből nyisd meg az anyagokat!
Ennyi.
Tavaly nyáron váltottam át amikor végleg meguntam hogy a uTorrent RSS funkciója használhatatlan volt huzamos ideig, illetve a hozzá kapcsolódó címkézési rendszer kezelése és működése is a használhatatlanhoz közeli. Nem azt csinálja amit akarsz, nem úgy csinálja, egyszer működik, egyszer nem.
Ehhez képest a qBittorentben minden simán és azonnal megy, sőt sikerült egy olyan rendszert kialakítani amire az nCore nem képes magától: kizárólag a teljes sorozat évadkpakkok listázása a kliensben belül automatikusan, de letöltés nélkül, időrendben. Ezt az oldalon nem tudod megcsinálni, legfeljebb méret szerint rendezni a sorozatokat, és akkor az évadokkal kezdi az elmúlt 10+ évből.
Ezt pedig minden más feltétellel is el lehet játszani amit az oldal nem biztosít, de RSS-szel jól megszűrhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!